Boekhouding en helder advies op maat

Ben je een startende zelfstandige? Een vrije beroeper die een vennootschap wil opstarten? Een groeiende vennootschap met een steeds complexere fiscaliteit? Of een gevestigde vzw die meer wil halen uit de boekhouding? Fiskodata betekent een meerwaarde voor iedereen die een oplossing op maat zoekt.


eenmanszaak

Fiskodata begeleidt je met plezier en kennis van zaken door het fiscale en boekhoudkundige kluwen. Want we vinden het belangrijk dat je als klant perfect op de hoogte bent van je inkomsten en uitgaven.

Het voeren van een enkelvoudige boekhouding is verplicht. Maar deze verplichting levert ook een schat van informatie op. Via regelmatige rapporteringen krijg je inzicht in je cijfers én vertellen we je waar er geoptimaliseerd kan worden. Tijdig informeren zorgt ervoor dat je achteraf geen onaangename verrassingen staan te wachten.

Kortom: Fiskodata zorgt voor een stabiele basis, waardoor jij je volop kan toeleggen op wat nog belangrijker is: het beheren en uitbreiden van je zaak.


kmo

Een kmo leiden kan ook lijden zijn. Je moet tegenwoordig met zoveel rekening houden, dat de laatste belastingverhoging je misschien volledig is ontgaan. Fiskodata is hierbij een betrouwbare partner die voor jou een correcte boekhouding voert, ze steeds up-to-date houdt en je proactief adviseert waar nodig.

Informatie en advies zijn immers belangrijk voor elke onderneming, zowel in goede als mindere dagen. Als jouw partner geven we je regelmatig een overzicht van de kerncijfers van je onderneming. Daarnaast krijg je ook een samenvatting van nieuwe (fiscale) maatregelen en aandachtspunten specifiek voor jouw bedrijf.

Voer je graag zelf je boekhouding, op je eigen platform of via ons online pakket, maar je wil graag een periodiek nazicht van je boekhouding door een expert? Ook dan kan je beroep doen op ons team van erkende accountants.

Fiskodata biedt je ook online toegang tot je dossiers. Je kan makkelijk al je gegevens zoals facturen, fiscale aangiftes, jaarrekeningen, rapporteringen etc. digitaal raadplegen.

Zo nodig kunnen we beroep doen op ons uitgebreide netwerk van zeer deskundige advocaten, bedrijfsrevisoren en notarissen.


vzw

Ons kantoor heeft heel wat ervaring in het begeleiden van kleine en grote boekhoudingen in diverse sectoren zoals cultuur, onderwijs, sociale en andere activiteiten. We beseffen maar al te goed dat het bijhouden van een boekhouding voor vele vzw’s meer dan alleen een administratieve verplichting is, maar ook een beleidsinstrument.

Fiskodata helpt je graag jouw boekhouding zo op te zetten dat ze je veel informatie kan geven om projectafrekeningen en budgetvergelijkingen te maken en om subsidieaanvragen op te stellen. We bieden een hele reeks rapporten en excelboordtabellen op maat aan, die het mogelijk maken jouw boekhouddata overzichtelijk in kaart te brengen.

Voer je graag zelfs je de boekhouding, op je eigen boekhoudplatform of via ons online boekhoudpakket, maar je wil graag een periodiek nazicht van de boekhouding door een expert, ook dan kan je beroep doen op ons team van erkende accountants.

Fiskodata biedt je ook online toegang tot je dossiers via ons portaal. Hier kan je eenvoudig al je dossiergegevens zoals facturen, fiscale aangiftes, jaarrekeningen, rapporteringen e.d. raadplegen.